contact alin-gsm

Samsung Galaxy Gear

Pret: 155 € ( 702.15 RON )

Samsung Galaxy Gear pret minim

- un smartwatch cu design rafinat si finisaje de inalta calitate care poate fi asortat oricarei tinute

- pe stoc

Comanda Online

Share on Facebook

  • Detalii produs
  • Galerie Foto/Video
  • Comentariile clientilor
  • Intreaba-ma!

Magazinul nostru ofera cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy Gear de pe piata, toate produsele comercializate sunt noi, sigilate si insotite de accesoriile originale de la producator si beneficiaza de garantie. Telefoane ieftine, review-uri, pareri si imagini cu si despre ultimele modele de telefoane Samsung .

 

Samsung Galaxy Gear Pret special - un ceas inteligent

 

Design-ul rafinat si finisajele de înaltă calitate conturează imaginea unei bijuterii de lux care poate fi asortată oricărei tinute. Forma rotunjită a Galaxy Gear îmbracă elegant încheietura mâinii. De asemenea, interfata poate fi personalizată cu usurintă.

 

Samsung GALAXY Gear îmbină conectivitatea cu functiile smart, alături de inovatii tehnologice, într-un dispozitiv premium care devine accesoriul perfect pentru orice pasionat de tehnologie.

 

Difuzorul încorporat permite realizarea apelurilor hands-free cu ajutorul dispozitivului GALAXY Gear, păstrând în acelasi timp device-ul conectat. De exemplu, un utilizator care iese de la cumpărături cu mâinile ocupate, poate efectua un apel cu ajutorul GALAXY Gear, fără să atingă ecranul.

 

Samsung GALAXY Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent si de a fi permanent conectati cu device-urile Galaxy. Cu ajutorul dispozitivului, acestia pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri si mail-uri, alături de alerte, astfel că utilizatorii pot previzualiza acele mesaje, precum si accepta sau respinge discret apelurile.

 

Alături de functiile smart, Samsung GALAXY Gear introduce noi functii surprinzătoare care le oferă utilizatorilor oportunitatea de a surprinde cele mai importante momente. Cu ajutorul functiei Memographer si al camerei de 1,9 megapixeli, cei aflati mereu în miscare pot realiza atât fotografii, cât si clipuri video pentru a crea repede note vizuale ale celor mai importante si interesante informatii pe care le întâlnesc .

 

Functia Auto Lock securizează automat si smartphone-ul, în momentul în care acesta este la o distantă mai mare de 1,5 metri de telefon. În momentul în care telefonul este din nou în raza de proximitate, Samsung GALAXY Gear îl deblochează, astfel încât informatiile să fie mereu în sigurantă.

 

Functia Find My Device este utilă pentru a afla locul în care se află telefonul sau alte dispozitive smart care în momentul activării functiei transmit semnale sonore si luminoase.

 

 

vand Samsung Galaxy Gear Pret promotional

Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs. - INREGISTREAZA-TE ACUM sau daca ai deja un cont de utilizator LOGIN
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.

Galerie Foto

comanda on-line

aalin1987
vanzari@alin-gsm.ro
0727 921 556
0767 732 456
Facebook Alin Gsm


livrare comenzi telefoane

Buy-back telefoane

Instalare soft GPS telefoane